Liptease & The backstreet crackbangers

Heel simpel gewoon de muziek van tegenwoordig in dat jasje stoppen zodat het echte leven ook weer het echte leven wordt. Dus een avond vol muziek, vrouwen, drank, zweet en uiteraard de super-smoker.

Vier vetkuivige mannen met hun instrumenten en drie sexy suikerspinnende dames met hun oldskool mics, maken er een ouderwets feest van.

Vroeger was het niet meer dan normaal, dat Rock & Roll, bier drinken, vrouwen, goede muziek, zweet lucht, lol, peuken reuk en flessen whiskey bij elkaar kwamen en zorgden voor alles wat vandaag de dag verboden is.
Wat de pers zegt over Liptease:

” Wat kan het leven toch mooi zijn. Als de drie dames van Liptease het podium bestijgen gaat er desnoods een extra zonnetje schijnen. Aangevuld met de strak in de vetkuif zittende mannen van de Backstreet Crackbangers is het plaatje compleet. Een show die je terug brengt in de tijd dat roken nog gezond was en bier en whisky onlosmakelijk aan elkaar verbonden. En dan zijn de nummers ook nog eens verdomd herkenbaar.
De mierzoete dames zien er met hun vuurrode lippen, suikerspin haren, prachtige jurken en verleidelijke netkousen tot in de puntjes uit. De robuuste heren moeten bijna wel in een hotrod garage werken. Maar pas op, deze mannen schamen zich ook niet voor hun gevoelige kant. Terwijl de vrouwen in het publiek in zwijm vallen, kunnen de ogen van het mannelijke deel zich blijven richten op Liptease. Want wat kan lief dansen en zingen toch mooi zijn.

0 Shares